A A A

ABLAK AJTÓ - MINŐSÉGI NYÍLÁSZÁRÓKABLAK és AJTÓ jó ár-, érték aránnyal és 10 év garanciával

 

  • helyszíni igény felmérés
  • ablakok megtervezése
  • tanácsadás
  • árajánlat késztése
  • régi ablakok szakszerű bontása
  • az új ablakok, könyöklők, párkányok beszerelése

 

 

 


kérje árajánlatunkat hívjon bizalommal +36 30 743 7918


 

Készházaink ABLAKAINAK alapanyaga a FA


A legősibb,  évezredek óta használt természetes, újratermelődő építőanyag.

A fa ablakok kiváló tulajdonságai a mérettartóság, környezeti behatásokkal szembeni ellenálló képessége, jó hőszigetelése, könnyű megmunkálhatósága mellett nagyon dekoratív, és jó közérzetet biztosít.

A fa képes a levegő nedvességét szabályozni, ezáltal segít a páratartalom optimalizálásában.

A cégünk által beépített fa ablakok rétegragasztott, hossztoldott, ill. toldásmentes anyagból készülnek, gondos válogatás után.

A fa ablakok gyártásánál nagy gondot fordítanak a nyersanyagok megfelelő nedvességtartalmának  biztosítására. A fa ablakok vízálló rétegragasztása megakadályozza a különböző szerkezetek vetemedését, alakváltozását.

A fa ablakok alaphelyzetben kiváló minőségű álló évgyűrűs borovi fenyőből készülnek, de igény szerint választható luc-, vörösfenyő ill. meranti alapanyag is.

 

Exclusive ablak: 92 mm Uw=0,77 W/m2K

! ÚJDONSÁG ! EXTRA 92 mm profilszélesség, 4-szeres gumitömítés!!!


Primus fa ablak 78 mm

A magasabb hőtechnikai elvárásoknak is megfelelő, kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkező típus 3 rétegű üvegezéssel, 2-szeres gumitömítéssel.

 

Primus fa ablak 68 mm

Maradandó értéket képviselő termék 10 éves felületkezelési garanciával. Megrendelőink százai használják megelégedéssel

 

Alu-Fa ablak

A különösen hosszú élettartam érdekében ezek az ablakok egy színes alumínium borítást kapnak kívülről, megőrizve a fa ablak előnyös tulajdonságait, és a belső tér komfortérzetét!

 


Műemlék jellegű fa ablakok

A műemlék jellegű ablakok a modern kor technikai vívmányait a múlt eleganciájával ötvözik.
Egyedileg variálható osztások, korhű díszítési formák jellemzik.

VÁLASZTHATÓ FA ABLAKOK


 

 

Felületkezelés

A felületkezelés a fa ablakok tekintetében az egyik legfontosabb szempont. A mai igényeknek megfelelő már-már bútorminőségű fa ablakoknak az időjárás viszontagságait is bírniuk kell több évtizeden keresztül.

Fa ablakaink tartósságáról és színeiről a felületkezelés terén 50 éves tapasztalattal rendelkező német  Remmers cég felületkezelő anyagai gondoskodnak, melyekre a gyártó akár 10 év garanciát is ad.

Korszerű konvejorpályás festőműhelyben az ablakok és ajtók felületkezelését 4 munkafolyamatban történik.

 

Elsőként szálmegkötőbe merítik a megmunkált alkatrészeket. Ez az anyag mikrotartományban stabilizálja a fát, megakadályozza a pácolásnál a foltképződést és töredékére csökkenti a nedvességfelvevő képességét.

 

Következő lépésként gombaölő alapozóval kezelik, mely egy alapszínt ad a fának és favédőszert tartalmaz, így megakadályozza a baktériumok, valamint a kékülést okozó gombák kifejlődését.

 

Harmadik fázisban az illesztéseket, csapvállakat töltik ki egy rugalmas anyaggal, mely hosszútávon megakadályozza a nedvesség behatolását az illesztéseknél, majd egy köztes alapozó rétegbe merítik a nyílászárókat, amely kitölti a felületen a kisebb egyenetlenségeket.

 

Végül magas nyomáson fújva egy sűrű, vizes bázisú lazúr kerül a felületre 300 mikron vastagságban, amely által egy sima, esztétikus, bútorminőségű terméket, ablakot, ajtót kapunk, az Önök által kiválasztott színben.

Az építkezők igényeit figyelembe véve különböző kiegészítő anyagokat is forgalmazunk. Az ablakok és ajtók későbbi ápolása céljából regeneráló, tisztító és polírozó szereket.

Ezek az anyagk lényegesen meghosszabbítják az ápolási és felújítási időközöket. A regenerálószer alaposan és kíméletesen tisztítja a nyílászárót, a politúr pedig megvédi a felületeket az időjárás behatásaitól és a gyors elszennyeződéstől.

 


Őrizze meg hosszú időn át ablakai és ajtói szépségét és minőségét!


 

A leendő lakás és háztulajdonosoknál gyakran felmerülő probléma, hogy a mérettartó és a nem mérettartó elemek (pl. kapu, kerítésléc, ereszburkolás, szarufavégek) festéséhez nem találnak kereskedelemben kapható, az ablakok színével megegyező lazúrokat. Nálunk erre is megtalálhatja a megoldást, a Remmers Harmonie vékony és vastag lazúr rendszerekkel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasalat

A tökéletes megoldásra törekedve, a kor követelményeinek megfelelő, többfunkciós, biztonságos, és tartós vasalatrendszerekkel látjuk el nyílászáróinkat. Ezért nagy tapasztalattal rendelkező vasalatgyártók Roto Frank AG, Gretsch-Unitas GmbH termékei kerülnek beépítésre.

A legújabb fejlesztésű Roto NT biztonsági vasalatok résszellőző és hibás működésgátló funkcióval is rendelkeznek. Bejárati ajtóink a Mabisz által elfogadott 5 pontos biztonsági zárral készülnek. Magasabb biztonságtechnikai igények esetén acélcsapos, ill. acélkarmos zárral szállítjuk őket.

 


Üvegválaszték

Az ablak egyik legfontosabb alkotóeleme az üveg. Éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen hőátadási tényezővel rendelkezik. A korszerű üveg visszaveri a belülről kiszökni próbáló fűtési hő jelentős részét, ugyanakkor átengedi a napenergia, mint ingyenes fűtési energia nagy részét.

Az öko házak "szériatartozéka" a három rétegű üvegezéssel ellátott (Ug=0,7 vagy akár  Ug =0,5 W/m2K) ablakok.

 

Ezen kívül nyílászáróink rendelhetők:
- biztonsági hőszigetelő üvegezéssel
- speciális hangszigetelésű üvegezéssel
- különböző katedrál, homokfúvott, és tiffany üveggel üvegminták